Home
Pluimen & Bongo
Cadeau- en belevenisbonnen:
Cuartito Azul verzorgt prive-en groepslessen in samenwerking met de verrassingen- en cadeau organisaties Pluimen en Bongo.
 
De Pluim is een cadeaubon met de keuze uit honderden bestedingsmogelijkheden: belevenissen, producten en goede doelen. Tango is er een van. Je kunt kiezen tussen een priveles voor met z'n tweeen, een startersworkshop of een beginnerscursus.
 
Een Bongo is een ook een 'beleveniscadeau' waarmee je iemand een bijzondere ervaring binnen een bepaald thema geeft. Hoe die belevenis er precies uitziet en wanneer deze plaatsvindt, kiest de gelukkige zelf.
 
Heb je een Pluim of Bongo bon ontvangen en wil je een reservering voor een Argentijnse tango priveles, Startersworkshop of Cursus maken, stuur ons dan een e-mail.
 
Voor privelessen vinden we een persoonlijk passende dag en tijd.
De startersworkshops vinden eens in de ca. 3 maanden plaats, de eerstvolgende is gepland op maandag 2 september, van 19.45 tot 22.00 uur.
De reguliere cursussen beginnen in januari, mei en september.
Bij aanmelding: in geval van de Pluim: vermeldt er graag het vouchernummer bij, in geval van de Bongo: vermeldt er graag het vouchernummer en de activeringscode bij.
Meer informatie over de respectievelijke bonnen kun je vinden op:
www.pluimen.nl & www.bongo.nl
 
Alle rechten voorbehouden Cuartito Azul, Rotterdam. Tel (010) 452 73 77
Terug naar boven